loading
1460 posts
ThreadLast postPostsViews
RR Crash every few minutes [6]
John, That log file would probably provide some insight ... I sent you a direct email so that you c...
4 years 19 1652
RR Crash every few minutes [19]
Thanks for letting us know it worked. Cheers, STeven....
4 years 19 1652
RR Crash every few minutes [17]
Yes, that was what I was wondering. We did find a problem that probably caused your issue. Setting ...
4 years 19 1652
RR Crash every few minutes [4]
John, Can you try right clicking and select "Run as Administor" on RoboRealm.exe, rut it and then...
4 years 19 1652
RR Crash every few minutes [15]
John, Thanks for the debugging. Narrowing it down to one module really helps.
4 years 19 1652
RR Crash every few minutes [2]
It should be asking you when you run it next to send us the error report. That's what we need to see what might be going on.
4 years 19 1652
RR Crash every few minutes [11]
John, Thanks for the debug file ... we're still trying to understand that. As we can't replicate ...
4 years 19 1652
masking [2]
Roland, Actually I think you have it ... the problem is that RoboRealm treats black as being off or...
5 years 4 1650
masking [4]
Roland, have a look at the Load_Image module used in that robofile I posted. That's where you load in an image that then popula...
5 years 4 1650
Barcode 128A [4]
Yea, there's the problem. The image quality is way to poor for recognition. You will need better focus than that on the bar cod...
4 years 7 1647
Barcode 128A [2]
Can you include an example of an image that you tested that didn't seem to work? That will help us determine if the current Cod...
4 years 7 1647
Phidgets Motor Encoder Access? [10]
Brayton, Good news and bad news. Good news is that we just updated that module to include the encod...
5 years 10 1642
Phidgets Motor Encoder Access? [7]
Can you confirm that you are using ...
5 years 10 1642
Phidgets Motor Encoder Access? [4]
Brayton, Are you trying to work the system and also post as a second identity?
5 years 10 1642
tenvis jpt3815w not working with motion detection [2]
David, (As answered offline but repeated here for everyone else) The movement module will set non-m...
5 years 3 1640
Failing to pause pipeline after waiting 10 seconds... [6]
Dana, If I understand you correctly then, you just have the Kinect module with no other modules in ...
3 years 7 1640
Failing to pause pipeline after waiting 10 seconds... [4]
It should only popup when there is an issue. If you now use the Options Button->Other tab and set the timeout to zero it will...
3 years 7 1640
Failing to pause pipeline after waiting 10 seconds... [2]
Stephen, We've added an option in the Options Button->Other tab to increase that pipeline timeou...
3 years 7 1640
How to output only one blob in blob_filter? [3]
Mark, You would filter or remove the blobs that are irrelevant by adjusting the count values in the...
5 years 4 1639
How to output only one blob in blob_filter? [5]
Mark, The best way to solve that problem is to use the Target Localization module which will accoun...
5 years 4 1639

« Prev   6  7  8  9  10  11 12  13  14  15    Next »
 New Post